Dragostea nu înseamnă cât de des îi spui: “Te iubesc!” Demonstrează-i că este așa :)

     Dragostea nu înseamnă cât de des îi spui: "Te iubesc!"

   Inima are taine pe care nicio rațiune nu le poate pătrunde. Guy de Maupassant

       Relațiile se creează în timp, cu mult efort și sacrificiu. Totul începe prin a-i arăta partenerului afecțiunea ta în mii de feluri, în lucruri mărunte pe care le faci, gesturi, toate la un loc formând experiența voastră ca și cuplu. Luptăm în fiecare zi, ne trecem peste orice orgoliu sau mândrie, ne arătăm dragostea, așteptând să primim la rândul nostru același tip de tratament. Unele cupluri fac lucrurile diferit, au propriul ritm, cum este și normal. Nu există o rețetă specială pentru a avea o relație perfectă, pentru că nu suntem perfecți și nici nu trebuie să fim! Trebuie să ne acceptăm unii pe alții așa cum suntem, cu tot cu imperfecțiunile noastre câteodată perfecte.

      Nu e de ajuns să îți exprimi dragostea prin cuvinte, dragostea nu se măsoară în cuvinte, însă poate fi afectată de ele, dacă te adresezi persoanei pe care pretinzi că o iubești într-un mod neadecvat sau îți verși nervii pe ea fără să îți fi făcut ceva. Cuvintele dor, mai ales când vin din partea persoanei pe care o iubești. Cum ar putea să nu te doară, cum să fii indiferent când te minte în față fără să știe că tu de fapt ai aflat deja, când te face în fel și chip, când e indiferent/ă la durerea ta, la lacrimile tale? Ce mai ajunge dragostea să fie? Oare câți știu să o recunoască și câți îi dau cu piciorul atunci când apare? Din frica de a nu suferi, puțini știu să iubească.

    Dragostea o arăți, o demonstrezi de câte ori poți, e un sentiment nobil și profund. Degeaba spui un lucru și îi demonstrezi total altceva. Ce ușor găsim scuze atunci când nu vrem să facem ceva, sau când ne e frică de ceva, și totodată ce ușor fugim când e vorba de sentimente, când îți dai seama că fericirea celuilalt devine mai importantă decât  a ta, și nu vrei să-i arăți, preferi să taci, să suferi în tăcere, și-ți spui că e mai bine așa, decât să-i spui și senimentele tale să nu fie împărtășite. Dragostea nu o poți ascunde, ți se citește în privire, în gesturi, în coportament, orice ai face, nu poți ascunde ceea ce simți. De ce ai ascunde cel mai frumos sentiment? Este alegerea fiecăruia, alegi sau ești ales, vorba aia. Poți să te gândești la altceva, dar nu poți să negi sau să controlezi ceea ce simți în inima ta. Nu trebuie să îți fie frică de nimic, dragostea nu e fricoasă, ea învinge totul în calea sa.

      NU cred că există o rețetă pentru cuplul perfect, dar dacă iubești, atunci vei găsi calea pe care trebuie să o urmezi, vei găsi toate răspunsurile de care ai nevoie. Arată-i persoanei de lângă tine ce mult înseamnă pentru tine, comportă-te cu ea așa cum ai vrea să se comporte cu tine, iubește-o și arată-i respectul tău pentru ea și dragostea voastră, depune eforturile necesare pentru  a trece peste orice obstacol din calea fericirii voastre. Vei primi în schimb totul, poate mai mult decât sperai, trebuie doar să crezi!

                                    You have seen me at my best and at my worst.yet you love me anyway. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.