Prietenie….până la un punct.

        Nu permite nimănui, oricât de mare prieten îți este…., să te facă să te simți inferior. Nimeni nu este mai presus de tine, încât să își permită acest lucru. Lumea fără prieteni ar fi foarte tristă, sunt de acord în totalitate cu asta. Dar, așa cum totul are o limită, ai grijă până la ce nivel duci acea prietenie.

       Unii ne atenționează mai mult sau mai puțin direct în legătură cu riscurile unei prietenii, dar cum suntem prea încăpățânați  și refuzăm să recunoaștem aceste riscuri, ne lăsăm duși de val și uneori spunem și lucruri care ar trebui să rămână ascunse.

        Un lucru știu sigur: Un secret aparține unei singure persoane. Dacă îl spui altei persoane, oricât de apropiată îți este, deja nu mai poate fi considerat un secret. Și culmea, ajungi să îți dai seama că tocmai prietenul tău de nădejde în care ți-ai pus încrederea….te-a trădat. Pe moment o să te simți al naibii de prost, și naiv pentru că nu ai reușit să ții pentru tine acea informație.

      Prietenie....până la un punct.

Dar, așa cum bine știm nu toți suntem la fel. Există și oameni fideli, prieteni în care putem să ne încredem mai mult ca și în frații sau surorile noastre, oameni care își iubesc atât de mult prietenii încât să își dea chiar viața pentru ei dacă ar fi nevoie. Ești o persoană norocoasă dacă ai cel puțin un prieten care sa țină atât de mult la tine și să îți fie aproape de fiecare dată când ai nevoie.

Într-o lume plină de rețele sociale, totuși socializarea suferă. Culmea!

Nu uita să ai grijă de prietenii tăi și fii atent/ă până la ce punct le permiți să ajungă 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.