5 obiceiuri simple pentru a fi mai fericit

  • Începe de la fericire..

Tu alegi cum vrei să fii. Fericirea este o decizie. Privește în adâncul sufletului tău și răspunde întrebărilor dificile: Ce te face cu adevărat fericit? Ce îți place să faci? Ce te ține în frâu din a face ceea ce îți dorești?

De ce te uiți mereu la ceilalți și faci lucruri doar ca să le fii pe plac? Tu ești cea mai importantă persoană. Găsește lucrurile care te fac fericit/ă și fă-le mai des.

  • Lasă-le deoparte pe DACĂ și ATUNCI

Dacă aș fi în locul lui, atunci cu siguranță aș fi mai fericit! Ba nu e așa. Știi ce se întâmplă când ajungi în sfârșit într-un vârf de munte? Vezi un alt vârf, și vrei să ajungi și acolo. Bucură-te de viață, acordă-ți mai multă atenție.. concentrează-te strict pe lucrurile care îți aduc bucurie, prețuiește fiecare moment, pentru că altă șansă nu vei mai avea. Viața ta este aici și acum, nu acolo și nici atunci.

  • Îndreaptă-ți atenția spre un scop anume

Tu ai rolul regizorului în viața ta, de ce să fii un simplu actor? Tu alegi scenariile, sau cel puțin le pregătești. Poți în orice moment să înclini balanța în favoarea ta, întoarce camera spre ceea ce vrei să vezi. Păstrează vii în minte doar momentele frumoase, la care să te gândești cu drag în momentele în care simți că ai nevoie.

  • Crează-ți un standard

Care este nivelul de fericire pe care ți-l dorești? Nu te compara cu alte persoane. Este o mare greșeală. Tu ești tu. Soarele vine și pe strada ta atunci când nu te-aștepți. Fii fericit /ă pur și simplu.

  • Fii împlinit/ă cu tine

Fiecare clipă contează. Tu decizi cine vrei să fii și unde îți dorești să ajungi. Dă tot ce poți pentru a ajunge acolo unde vrei, treci peste încercările din viața de zi cu zi cu fruntea sus și lasă-i pe toți din jurul tău să se mire cu reușești.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.