Diferența dintre cine ești și cine vrei să fii este ceea ce faci

Știi acel moment când simți că nimic nu e așa cum trebuie, că lumea din jurul tău se dărâmă încet încet, iar tu te afli în postura celui care nu mai are nimic de pierdut? Așa e, când pierzi tot, sau cel puțin toată speranța pe care o mai aveai, chiar nu ai ce să mai pierzi. Dar tu totuși lupți, te zbați, încerci, lupți cu toți care se iau de tine, dar cea mai grea luptă o duci tot cu tine. Să nu te lași, chiar și atunci când simți că nu mai poți continua, ia-o de la capăt din nou. Pentru tine, nu pentru altcineva. Tot ce faci este pentru tine și apoi pentru ceilalți.

Dacă eu am putut, poți și tu. Nu mai găsi scuze ca să nu faci anumite lucruri, nu mai pune la suflet tot ce se întâmplă, găsește înăuntrul tău puterea de a merge mai departe. Oamenii din jurul tău oricum vor continua să facă rău, unii parcă n-ar avea suflet ! Tu nu ești ca restul, trebuie să crezi în tine și să fii mult mai bun decât puteai fi. Se spune că un om bun este cel care a putut să fie rău, și totuși nu a fost. Dar un om bun rămâne un om bun, în ciuda experiențelor prin care trece de-a lungul vieții. Am văzut oameni care inspiră frică prin simpla lor prezență, dar care devin niște copii drăgălași în prezența altor copii (mai mici).

Gânduri pozitive care îți pot schimba viața..

Dacă te simți descurajat, amintește-ți scopul tău, gândește-te la cât de mult ai muncit  ca să ajungi aici. Merită să renunți acum ? Ai uitat că te-ai născut să fii un învingător ? Dacă gândești pozitiv și ai încredere în ceea ce faci, ești la jumătatea drumului. Cea mai mare parte ai parcurs-o deja.

Câteodată nu ne găsim locul, nu știm unde ne încadrăm în schițele noilor apariții. Cert este că lucrurile apar, dispar, și reapar din nou. Nu trebuie să fii ca și ceilalți. De ce să nu fii tu într-o lume plină de oameni care doar copiază stiluri și încearcă să pară altceva decât sunt ? Să nu îți fie jenă vreodată pentru că ești așa cum ești, prețuiește-te, scoate în evidență talentele pe care le ai, crede în tine întotdeauna și luptă ca să ajungi acolo unde îți dorești și unde nu trece măcar o zi în care să nu te gândești la asta.

 

Nu strica ceea ce ai dorindu-ți ceea ce nu ai..

Amintește-ți că ceea ce ai acum era cândva ceva la care doar sperai.

Epicur

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.