Începe azi!

Începe azi!

 

Începe cu orice, dar începe 🙂

Acum, nu mâine, nici poimâine, ci azi!

Începe cu tine mai bine. Cu siguranță ai visele tale, ai proiecte pe care le-ai lăsat baltă cândva și trebuie să recunoști că din când în când te mai gândești cum ar fi fost dacă aveai doar puțin mai multă încredere și mergeai mai departe să vezi ce iese. Dacă îți propui și îți dorești cu adevărat, sigur poți. Și nu trebuie să te gândești nici cum va fi dacă… eșuezi, nici cum va fi dacă.. iese. Ceea ce chiar trebuie să faci este să crezi în tine și în ceea ce îți dorești.

Nu de puține ori spunem că: ″de mâine încep″, însă acel mâine poate deveni răspoimâine, peste câteva săptămâni sau cândva ori niciodată. Acel mâine am putea să-l schimbăm puțin, să-l cosmetizăm. De acum înainte, îi spunem azi. Dintr-o dată, parcă sună altfel: ″de azi încep! ″

Things take time. De acord! Dar în același timp, ceea ce nu faci la momentul potrivit nu mai faci niciodată. Moment potrivit? Păi nu există un moment potrivit, dar tu poți face un moment să fie cel mai deosebit dacă alegi să îl faci tu așa.

Un mic exemplu:

  • Aș avea atâtea să îți spun…
  • Spun-mi!
  • Acum nu pot!

Și uite așa, nu mai spui niciodată poate acele cuvinte care le aveai pe suflet. Iar dacă ajungi totuși să le spui, vor căpăta o altă formă sau lucrurile ar putea lua o așa turnură încât să nu –i mai spui nimic.

Asta e doar o frântură din tot ce nu se spune și cine știe câți oameni regretă că nu au spus la timp ceva?! Or fi așteptat momentul potrivit? Or fi avut emoții sau nu-și găseau cuvintele? N-avem cum să știm. Dar știm că momentele se pot crea, provoca sau evita. Rămâne la alegerea ta 🙂

Știi ce ai de făcut: te înarmezi cu toată încrederea, adaugi inspirație, alegi cel mai frumos vis al tău, condimentezi cu puțină acțiune și poți începe de azi să faci ceea ce ți-ai propus. Acest prețios azi trebuie să-l tratăm cum se cuvine. Nu ne spune dacă mai vine și mâine sau dacă vom avea o altă șansă pentru  ajunge acolo unde ne dorim sau pentru a lua în sfârșit atitudine în multe aspecte.

To do list:

  • Notează toate ideile sau proiectele tale
  • Sortează-le pe cele mai importante
  • Alege să începi acum să lucrezi pentru ele
  • Ai încredere în tine. Mereu
  • Nu uita să zâmbești!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.