De ce să pierdem timpul gândindu-ne cum ar fi dacă…?

De ce să ne gândim cum ar fi dacă…? De ce să ne încărcăm cu gânduri de tot felul? Viața merge înainte, timpul tace și trece.. Nu cred că ne permitem să-l pierdem gândindu-ne cum ar fi putut fi viața noastră dacă luam sau nu o anumită decizie.

Deciziile pe care le-am luat sunt bun luate. Unele lucruri nu le putem schimba, dar ar fi bine să renunțăm la ideea de a încerca să schimbăm lucruri care nu pot fi schimbate sau care nu țin de noi. Bineînțeles că și eu aș vrea să pot schimba câte ceva, dar mai apoi…. îmi dau seama că viața fiecăruia dintre noi este așa cum este tocmai datorită deciziilor pe care le-am luat de-a lungul timpului.

Trebuie să le mulțumim celor care ne-am rămas alături indiferent de situație, dar și celorlalți, care ne-am demonstrat că nu merită să fie aproape de noi. Datorită lor, astăzi suntem mult mai puternici și mai încrezători în forțele noastre.

Nimic nu este întâmplător. Oamenii apar în viețile noastre cu un motiv, fie că sunt o binecuvântare fie că sunt o lecție. Nu de puține ori mi s-a întâmplat să apară cineva tocmai în momentul în care aveam nevoie. Parcă era predestinat acel moment să apară omul potrivit la momentul potrivit.

Trebuie să învățăm să apreciem totul așa cum este, înainte să devină prea târziu. Oricum ar fi viața ta, și a ei și a lui, sunt sigură că fiecare dintre noi are alături pe cineva întotdeauna, pe cineva care indiferent de ″vreme″ ne este alături.

Nu uita:

  • Când simți că nu mai poți, lasă jos!
  • Ai încredere în tine și în alegerile tale;
  • Nu pierde timpul tău cu supoziții, gânduri aiurea și stresante;
  • Mulțumește-le celor care te ajută și te susțin întotdeauna;
  • Nu te costă nimic să fii mai bun. Și nici să zâmbești !

″Timpul este un mare meșter în a găsi și a dărui leacul tuturor situațiilor.″

Miguel de Cervantes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.