Fiecare lucru își are vremea lui

Să fie oare viața atât de simplă? Pentru majoritatea oamenilor parcă e pusă pe pilot automat, iar lucrurile se înșiră frumos în funcție de perioada vieții lor. Parcă am avea o hartă..pe care trebuie să o urmăm. Acum e momentul pentru învățat, ori acum e momentul pentru măritiș sau pentru a-ți găsi și tu în sfârșit un job.

Și toți știu mai bine decât tine. Așa cred ei, cel puțin. Dar totuși avem de învățat din asta. Unele sfaturi ar fi bine să le luăm în considerare. Chiar dacă noi știm mai bine (că așa credem noi), unele persoane ne vor binele și își fac datoria de a ne preveni și de a ne sfătui în legătura cu lucruri pe care ei le-au cunoscut deja. Ei bine, aceste persoane au ajuns să-și dea seama cât de mult au greșit nefăcând lucrurile la timp. Câteodată e mai bine să iei aminte din greșelile altora, pentru că nu ai atâta timp la dispoziție cât să-ți permiți să le faci pe toate.

Unele lucruri chiar au vremea lor.

 Și învățatul își are vremea lui, și iubitul….și școala și totul.

Orice lucru are vremea lui.

Asta nu înseamnă că trebuie să fie un anumit barem sau o anumită ordine. Depinde de tine, depinde de ceea ce simți, de cât de mult îți dorești să te auto-depășești!

Cine-a zis că nu poți să urmezi cursurile Facultății de Medicină la 50 de ani? Poate atunci te decizi, poate ajungi să îți dai seama că ai posibilitatea să faci acum lucruri pe care înainte doar le visai. Nu înceta să visezi, să îți dorești, să faci tot ce poți pentru fericirea ta și  altora.

În încheiere, vreau să vă împărtășesc povestea unui om care la 80 de ani nu s-a dat la o parte din calea destinului său. În schimb, l-a provocat, a muncit din greu, iar astăzi a ajuns să defileze pe scenă în stilul său propriu și personal.. care ce să vezi?! a plăcut tuturor, chiar foarte mult. 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=FgtcajwNid0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.