“Nu te merit! N-aș putea fi cu o femeie așa ca tine!” i-a spus el celei pe care o iubește. Dar a iubit-o oare?

Nu te merit! N-aș putea fi cu o femeie așa ca tine

El o iubea. Sau cel puțin pretindea că o iubește și că nu există alta ca și ea în lumea asta pentru el. Dar tot el nu putea fi cu o singură femeie. Pe ea o iubea că e cuminte și frumoasă și deșteaptă, iar pe celelalte că ” i se ofereau pe tavă”.. Pe ea o iubește cu adevărat, ea e idealul lui de femeie, dar nu poate refuza femeile ușoare. Alegea să se împartă înte toate.

Ea, o tipă care iubește cu adevărat, o femeie extrem de frumoasă, îl voia pe el, nu pentru 3 luni nici 1 an, ci pentru toată viața. După câteva luni de relație, cei doi se despart, din cauza lui. În ultima lor discuție el i-a spus că nu ar putea să fie cu așa o femeie, și că nu o merită. Știa el oare că o va pierde definitiv? A lăsat-o să plece.. A ales să nu lupte, pentru că dacă ar fi iubit cu adevărat, ar fi luptat pentru dragostea lor. El nu a fost în stare să renunțe la viața de DonJuan în momentul în care a întâlnit dragostea. În momentul în care a realizat ce greșeală mare a făcut renunțând la ea, a început să o caute, să îi facă tot felul de promisiuni că se va schimba, că va fi o altă persoană, va fi totul perfect între ei.. Dar, a fost prea târziu pentru ei. Ea a fost cucerită de altcineva, acum e căsătorită, împlinită și fericită. El și acum o caută și încă speră să fie într-o zi împreună.

Oamenii se trezesc prea târziu de multe ori, când nu mai pot face nimic pentru relația lor. Aleg calea cea mai ușoară, nu le pasă, aleg să nu lupte pentru ei. Când își dau seama cu adevărat că au pierdut, încep să reacționeze și să facă promisiuni și jurăminte că o să facă schimbările necesare pentru a fi din nou împreună, dar la scurt timp încep să facă aceleași greșeli și uită de promisiuni. 

Când iubești, faci totul pentru acea persoană. Unii chiar ajung să facă schimbări în viața lor pentru a putea fi cu persoana iubită. Dacă iubești  o persoană, ar trebui să o accepți așa cum este ea, cu tot cu defecte. Încercând să schimbi o persoană poți să ajungi să nu te mai înțelegi cu ea. Un om care te iubește îți va atrage atenția atunci când faci ceva greșit și îți va explica de ce nu e bine să faci anumite lucruri. Îți va cere să le schimbi sau să încerci să nu le mai faci, și nu din răutate ți-o va spune, ci pentru că îți vrea binele. 

Luptă pentru relația ta, dacă iubești cu adevărat! Meriți să fii fericit. Dacă pentru asta trebuie să faci mici schimbări, e doar spre binele tău și a relației tale! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.