Un pas MIC pe care trebuie să-l faci pentru tine

Pasul făcut în direcția potrivită pentru tine îți poate schimba total viața.

Tindem uneori să punem prea mult preț pe lucruri și momente care nu sunt chiar atât de importante pentru noi, însă pe de altă parte subestimăm puterea pașilor mici spre ceea ce ne dorim cu adevărat.

Când realitatea devine puțin mai haotică și totul pare gri în jur, simțim că nu avem forță și ne încearcă o serie de sentimente, gânduri și emoții. Dar nu putem controla ce se întâmplă, nu putem să îi controlăm pe alții să facă ce vrem noi, nu putem face să nu mai plouă, nu putem opri schimbările care se produc inevitabil în viețile noastre.

Ar fi bine să nu mai încercăm să schimbăm lucrurile pe care nu le putem controla. În schimb, putem să facem tot ce ne stă în putință pentru a nu uita de acei pași mici dar atât de importanți pentru noi.

Se spune că timpul vindecă tot, nu? Aproape tot, așa-i? Depinde cum tratăm rănile sau depinde de mindset și.. acei pași spre ce ne dorim? Ca o rană să se poată vindeca bine, trebuie să avem grijă să înlăturăm orice mică rămășiță care ar putea fi vulnerabilă și ne putem trezi din nou cu o rană și mai adâncă.

Lucrurile nerezolvate din viața noastră ocupă din ce în ce mai mult spațiu în mintea noastră și ajung să ne influențeze deciziile, relațiile, atitudinile.. Ne fură cumva din fericire. Rezolvarea lor poate părea imposibilă. Un pas micuț înspre direcția bună poate avea rezultate dramatice.

Toată ziua avem atât de multe activități, și ziua noastră, a tuturor, are 24 de ore. Cât de mult s-ar schimba situația noastră dacă am alege să facem un efort pentru a ne îmbunătăți starea sau o anumită situație?!  Ai mai mult curaj doar! Alege, fii constructiv și începe un obicei zilnic, care după câteva săptămâni va reuși să-ți aducă multe beneficii, iar asta vor simți și cei din jurul tău.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.