Oamenilor le pasă de tine, doar că.. de ei le pasă mai mult!

 

 Oamenii nu sunt împotriva ta, ei sunt doar pentru ei și atât. Nu înseamnă că nu le pasă de tine, doar că.. de ei le pasă mai mult. Acesta e un punct cheie în a înțelege de ce oamenii își fac rău unii altora. Poate nu vor să te rănească, doar îți arată durerea lor, o proiectează înspre tine purtați fiind de încercarea de a scăpa de ea.

 Gândește-te la o pagină goală, care nu poate fi atinsă de vreun cuvânt. Devino invizibil la răutățile altora, nu face durerea lor să fie despre tine, nu o lua, nu îți aparține.

Ai sacrificat prea mult pentru alții, ai continuat să îi pui pe ceilalți pe primul loc uitând de tine? A venit momentul să te concentrezi pe tine, nu te ascunde, nu te mai scuza atâta și începe să reconstruiești. Și știi care e partea faină? Tu te cunoști cel mai bine, iar ceilalți habar n-au dacă vei pune piesele la loc sau vei reconstrui ceva la care nu s-au așteptat.

Uneori, ne aflăm într-o situație asemănătoare unui tunel, totul e întuneric în jurul nostru și nu știm încotro s-o luăm. Dar la un moment dat apare o lumină,o luminiță undeva în toată întunecimea tunelului. Să ne îndreptăm spre ea, cu pași repezi sau mărunți, dar și când ajungem la ea să nu ne oprim să o contemplăm, ci mai degrabă să intrăm prin ea, să devenim lumină și să împărțim lumină în jurul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.