Să nu ai așteptări de la nimeni, că-i mai fain să fii surprins :)

Dacă ai putea fi oriunde în acest moment, unde ai vrea să fii? Să te întorci într-un moment din trecut ca să poți schimba ceva ce ai spus sau ai făcut? Să fii lângă cineva drag? Să ajuți acea persoană pe lângă care ai trecut în fugă, fără să stai o clipă, dar mai apoi ți-a părut rău?

Cred că fiecare dintre noi se gândește la un astfel de moment și poate ar da multe ca să se poată întoarce în timp. Dar nu putem, timpul zboară și nu se mai întoarce. Nu poți reveni la capitolele anterioare pentru a rupe pur și simplu niște foi prăfuite, și poate nu mai poți schimba multe lucruri.. însă știu ceva ce poți să faci.

Totul trece, se spune. Așa e. Dar tu poți să faci timpul tău să treacă frumos. Tu alegi cum îți petreci timpul, pentru cine eliberezi o oră din program, cum îți începi ziua, pe cine suni sa-i bucuri auzul cu vocea ta, cui arăți dragostea și aprecierea ta. Tu faci diferența. Ca să nu ai regrete, cel mai bine este să faci ce simți atunci când simți. Și să nu ai așteptări de la nimeni, că-i mai fain să fii surprins!

Oricât mi-aș dori să pot schimba unele lucruri, este imposibil. Așa că am învățat să accept, să învăț și să am grija ca altă dată să fac ceea ce îmi doresc și ceea ce simt că e bine, fără să ezit sau să fiu nehotărâtă. Și uite așa, funcționează!

Gânduri pentru tine:

Nu aștepta un moment anume pentru a face sau a spune ceva.

Nu îți petrece timpul regretând, mai bine învață din experiențe și ai grijă să nu repeți greșelile.

Fă ceea ce simți, mereu.

Arată-le celor dragi ce mult înseamnă pentru tine.

Ajută-i pe cei care au nevoie.

Dăruiește dragostea ta necondiționat.

Împarte zâmbete la tot pasul.

2 thoughts on “Să nu ai așteptări de la nimeni, că-i mai fain să fii surprins :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.