Bucură-te pentru azi, învață din ziua de ieri și speră pentru mâine!

Acum ceva timp am văzut o persoană fără picioare, dar cu un zâmbet imens pe față. Privind spre zâmbetul acela atât de sincer și plin de bunătate de pe fața lui, aproape duioșie aș putea spune, am rămas câteva clipe și l-am privit. Stând puțin îngândurată, am privit în jos, mi-am dat seama că ar trebui să mulțumesc mai des pentru lucrurile care poate par normale sau banale, dar care înseamnă atât de mult. Mi-a spus: ″Capul sus! Viața e așa de frumoasă..″ Mult timp m-am gândit la forța lui de a zâmbi în ciuda greutăților și a încercărilor prin care a trecut.

Da, viața e frumoasă, dar uneori te simți puțin pierdut pe drum. Ce bine e când întâlnești pe cineva care să te impulsioneze, care să știe să îți fie alături, să îți spună o vorbă bună la momentul potrivit! De fiecare data când simt că e greu sau am impresia că nu mai pot, îmi amintesc de omul acela atât de sigur pe el și care emana bunătate și bucurie. Nu cred că a fost așa de la început, dar cu siguranța a câștigat bătălia cu el însuși. Dacă el a putut, atunci și eu pot! Și tu poți! Nimic nu e întâmplător.

Ne intersectăm cu unele persoane exact în momentul în care avem nevoie. Când îți dorești foarte mult ceva și crezi din tot sufletul, sunt cele mai mari șanse să se intâmple. Nu înceta să crezi dar nici să lucrezi pentru ceea ce îți dorești! Vei întâlni în drumul tău persoanele care să te ajute. Iar dacă lucrurile nu se întâmplă așa cum ți-ai dorit de la început asta nu înseamnă că trebuie să renunți. Cu atât mai mult, trebuie să continui să lupți pentru tine și pentru ceea ce îți dorești. Iar ceea ce îți doreai ar putea deveni prea puțin în comparație cu ce poți ajunge să ai. Nu uita de puterea exemplului. Sunt sigură că în jurul tău sunt și persoane care merită luate ca exemplu și care au luptat mult ca să devină așa cum sunt acum. Stai prin preajmă și învață, aplică și tu sfaturi de la ei.

Gânduri pentru tine:

  • Oricât ar fi greu, va trece mai devreme sau mai târziu!
  • Nu renunța la luptă! Nu te lăsa învins!
  • Ia exemplu de la cei din jurul tău. Mereu avem câte ceva de învățat.
  • Începe acum să faci pentru tine tot ce meriți. Nu uita că tu contezi în primul rând.
  • Zâmbește chiar dacă simți că uneori nu mai poți. Vei găsi o cale!
  • Bucură-te pentru prezent, învață din trecut și fă totul pentru viitorul tău și pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.