” O luptă-i viața, deci te luptă! “

       Ai încredere în tine mereu, orice-ar fi!

       Accept what is, let go of what was. Have faith!

        Când o perioadă din viața ta s-a încheiat, acceptă-i sfârșitul. Întoarce pagina, trântește uși, numește-o cum vrei, dar acea perioadă a trecut. E momentul să găsești puterea de a trece peste. Nu poți schimba ceea ce a fost, dar în schimb poți alege ce faci mai departe și cum poți să pui în aplicare ceea ce ai învățat din trecutul tău. Nu e deloc ușor să lași în urmă ceva, dar tu poți să găsești în tine puterea de care ai nevoie.

        Cea mai puternică schimbare în viața ta se va produce atunci când vei decide să schimbi lucrurile pe care încă le poți schimba. Oamenii au în general o înclinație spre nefericire, pentru că nu acceptă viața așa cum este. Ne facem prea multe griji, ne tot gândim oare cum va fi, ce va fi, sau cum ar fi fost dacă atunci nu alegeam așa sau dacă aș fi făcut altfel lucrul acela etc.., dar nu ne dăm seama că pierdem de fapt multe din lucrurile care chiar se întâmplă, nu suntem atenți, suntem prea prinși în labirintul gândurilor noastre, care ne cuprinde cu totul și din care nu putem scăpa.

      Se spune că visele se nasc din mulțimea grijilor. Gândindu-ne atât de mult la ceva, ajungem chiar să visăm unele lucruri. Dar tot din mulțimea grijilor pe care ni le facem, ajungem uneori să confundăm realitatea cu gândurile noastre, atragem răul asupra noastră dacă ne gândim întruna la el. De aici reiese încă o dată faptul că mintea noastră este răspunsul..la tot. Dacă noi gândim pozitiv și facem tot ce ține de noi ca să ne fie bine, putem reuși. Avem o luptă grea de dus, dar poate ăsta e chiar farmecul vieții, iar noi cum suntem niște învingători, ne place să ne zbatem pentru a fi victorioși în lupta cu noi înșine și cu mintea noastră.

        Nu poți opri o furtună, dar poți încerca să îți găsești calmul tău interior, și până și furtuna va trece mai ușor. Acceptă lucrurile așa cum sunt, fii în pace tu cu tine, dar nu înceta să accepți provocările vieții de zi cu zi, nu înceta să înveți, să te dezvolți, să-i ajuți pe ceilalți și să faci totul pentru a deveni mai bun. 🙂

      Ai încredere în tine mereu, orice-ar fi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.